Om oss

OM OSS

DH Partner AB är ett lokalt företag som startade 2015 och som hjälper kunder med städ, flytt och allmänt hantverksfix i hemmet eller på företaget. Vi erbjuder alla typer av hushållsnära tjänster så som städning, tvättning, fönsterputsning och trädgårdsarbete.


Vårt motto är simpelt: du beskriver vad du behöver hjälp med och vi sköter resten. 


Vår vision är att alltid kunna tillhandahålla kvalitet, säkerhet och flexibilitet för våra kunder – vår målsättning är inte att vara störst utan att vara bäst. Det strävar vi efter genom att bli kända för vår kompetens och vårt engagemang. Vårt mål är att alltid leva upp till, och gärna överträffa, de förväntningar våra kunder har på våra åtaganden.


Vi erbjuder rot- och rutavdrag på arbetskostnaden till privatpersoner. Självklart är vi registrerad för F-skatt.

DH Partner AB

VAD VÅRA KUNDER SÄGER

FLEXIBLA OCH SNABBA

“Jag hade först anlitat en annan firma för flyttstäd men så fick de förhinder, då ringde jag DH Partner och de kunde rycka redan samma dag. Det var fantastiskt värdefullt för mig då jag slapp ytterligare en månadshyra”

Erika Göransson


FANTASTISK SERVICE

“Jag anlitade DH Partner till att putsa mina fönster och att montera en säng, de erbjud mig även skjuts till och från affären för att utse en säng. Det kallar jag service!”

Anette Sjölander


PÅLITLIGA & TRYGGT

“Vi har anlitat DH Partner vid flera tillfällen och det känns bara bättre och bättre för varje gång. De återkopplar snabbt och leverarar alltid enligt förväntligarna.

Jag kan verkligen rekommendera dem!”

Lars Andersson